HVEM ER VI ?

I Danmark bruges der mellem 400 – 500 mill. kr årligt på fyrværkeri. Langt det meste afskydes nytårsaften af ganske almindelige danskere, som har det sjovt og fornøjeligt og gerne vil glæde venner med at sprænge hul ind i et nyt år med en flot oplevelse.

Men der er også uddannede professionelle fyrværkere der med stor planlægning og lang tids arbejde vil gør din fest eller arrangement til en forrygende aften for alle gæster og deltager. Her er sikkerheden en meget vigtig faktor, de der her er tale om store fyrværkerier der skal kan nydes uden risiko for publikum. 

De Danske Fyrværkeri Konkurrencer, er et selskab hvis formål er at afholde konkurrencer i festfyrværkeri, og der i gennem at være med til at øge interessen for professionelt fyrværkeri og løfte niveauet for fyrværkeri i Danmark, med stor sikkerhed for øje.

Vi står bag det officielle ”DM i FESTFYRVÆRKERI”

DM i Festfyrværkeri afholdes med fyrværkeri afskydninger rundt omkring i hele Danmark ved events som, markeder, festivaler, byfester eller div. festligheder.

Der afvikles 6 indledende runder, 2 semifinaler og en finale. I hver indledende runde deltager 3 professionelle fyrværkerfirmaer og vinderen går videre til en af de 2 semifinaler. Vinderne af hver semifinal møder den forsvarende DM mester i finalen.